duminică, 14 iulie 2013

Cum sa iti personalizezi livingul

Cum sa iti personalizezi livingul
Fiecare camera din casa este importanta si are rolul ei, insa living-ul este cu atat mai important avand in vedere ca acolo ne intampinam si intretinem oaspetii, iar impresia lor conteaza.
De aceea, el trebuie sa fie intotdeauna „pregatit”, ingrijit si placut pe plan vizual. Uimeste-ti invitatii cu o noua infatisare a living-ului tau inspirata din urmatoarele idei:
1. Tapetul este poate cea mai la indeamana si cunoscuta modalitate prin care living-ul poate fi updatat. Alege un imprimeu bogat, floral, pentru un impact puternic si accesorii care sa se potriveasca din punct de vedere coloristic si vei obtine o schimbare evidenta.
2. Daca ai un living care are deschidere catre balcon/terasa poti transforma ambele incaperi intr-un spatiu de inspiratie marocana cu ajutorul multor decoratiuni si elemente de design cum ar fi canapele joase, perne colorate de diferite marimi si texturi, imprimeuri bogate etc. Daca spatiul si bugetul iti permit iti poti personaliza trecerea dintr-o camera in alta, printr-o intrare cu un design specific culturii marocane.
3. Intr-un decor alb te poti juca in voie cu doua culori primare. Mentine culorile fiecare in zona ei pentru a „sparge” vizual living-ul.
4. Ai o obsesie pentru o culoare anume? Atunci iti poti decora living-ul cu mai multe nuante ale aceleasi culori, inclusiv imprimeuri si carouri care contin aceasta culoare.
5. Sabloanele sunt alta idee inedita pe care o puteti folosi in personalizarea living-ului. Alege un model pe placul tau cu ajutorul caruia poti trasa o linie in partea superioara a peretilor.
6. Gandeste in termeni supra-dimensionali! Mizati pe accesorii mari, iesite din comun, vor fi apreciate de invitatii tai.
7. Te-ai saturat de clasicul alb de pe pereti. Indrazneste si vopseste-ti living-ul intr-o culoare indrazneata. O idee interesanta este aceea de a lasa vopseaua „nealiniata” si pastrati o margine „bruta” precum in imaginea de mai jos.
8. De cele mai multe ori, intr-o amenajare, se opteaza pentru dungi verticale. De data aceasta alege dungi orizontale pentru un look retro, in concordanta cu accesoriile potrivite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu